Pokličite nas 051-632-080

PRENOVA TERASE

Uživajte na zraku

Prenova terase

prenova terase

Prenova terase v 3 korakih

1. Zastavite si cilj

Terasa je namenjena predvsem uživanju na zraku, omogoča vam delo na prostem, in pa privatne zabave, tudi če ste v družbi kadilcev. Če vaša terasa trenutno ne ponuja vsega tega, je čas za prenovo. Postavite si cilj kakšno teraso želite. Navdihe poiščite v revijah ali na spletu. Razmišljajte izven okvirjev in si ustvarite teraso, ki bo ljudem jemala dih.

2. Naredite si načrt

Zdaj, ko že imate vizualno predstavo kakšno teraso želite, spravite idejo na papir. Ne pozabite na vse podrobnosti kot so tla (ploščice ali les), ograja, cvetlični lonci,... Vsaka malenkost, ki jo boste načrtovali vnaprej, vam bo kasneje olajšala prenovo.

3. Izvedba del

Prenova terase, poteka v večih fazah. Najprej je treba odstraniti obstoječe elemente. Preveri se, kako kakovostna (če sploh je) je narejena hidroizolacija, potrebno je narediti pravi naklon, da bo voda normalno odtekala, nato pa se šele položi talna obloga, ki ste jo planirali za svojo teraso. Na koncu sledijo še zaključki, kot so menjava ali barvanje ograje, ter čiščenje.

V našem podjetju smo z dolgoletnimi izkušnjami postali strokovnjaki v prenovi teras. Mi vemo kaj počnemo. Nudimo vam celotno rešitev ob sanaciji terase, od načrtovanja do čiščenja.