Pokličite nas 051-632-080

PRENOVA KOPALNICE

Počutite se udobno

Prenova kopalnice

prenova kopalnice

Prenova kopalnice v 3 korakih

1. Razmislite o potrebah

Prvi korak k prenovi kopalnice je, da ocenite obstoječi prostor in vaše potrebe. Načrtujete le posodobitev kopalnice ali celovito prenovo kopalnice? Pri posodobitvi se lahko odločite le za spremembo osvetlitve ali zamenjate kopalniško pohištvo, pri popolni prenovi, pa se odločite za zamenjavo vsega. Keramičnih ploščic, celotno vodovodno inštalacijo, ter vso kopalniško opremo (tuš kabina, umivalnik, wc školjka,...).

Ideje za novo kopalnico poiščite na spletu, v revijah ali pa si oglejte naše že dokončane projekte.

Oglejte si naše predloge za prenovo kopalnice

2. Naredite si načrt

Ko ste se odločili kaj želite, je potrebno pripraviti načrt. Pri načrtovanju se je dobro posvetovati s stokovnjaki, ki vam bodo predlagali rešitve, ki vam bodo kasneje omogočale boljšo izkušnjo v kopalnici (postavitev radiatorja, tuš kabine,...).
Če pa že imate vse podatki kaj želite imeti si pa preprosto zrišite na list papirja vašo želeno postavitev nove kopalnice, mi pa vam nato naredimo 3D izris kopalnice, da boste imeli vpogled v kopalnico še preden bomo začeli z delom.

Prenove kopalnice se je treba lotiti načrtovano in pametno. Zato imejte objektivni pogled na svoj proračun in realističen pristop, o tem, kaj si lahko privoščite. Ne varčujte na stvareh, kot so pipa, umivalnik in wc školjka, tuš kabina, ker je to zelo velikokrat uporabljena površina in sigurno si ne želite da jih bo potrebno čez 2 leti zopet menjati.

Pred samo izvedbo del si pridobite brezplačni informativni predračun kjer boste dobili vpogled v to kaj sama izvedba del obsega in koliko stane.

3. Izvedba del

Celovita prenova kopalnice traja le 8 dni. Poskrbeli bomo, da bomo kar se da najmanj zmotili vaš vsakdanjik. Ob prenovi kopalnice vam nudimo tudi brezprašno adaptacijo, kjer ostale prostore zaščitimo, tako da tja prah in nesnaga sploh ne zaidejo.

Prenova kopalnice poteka v štirih fazah:

  • Prva je rušitev stare kopalnice. Nudimo vam brezprašno adaptacijo, kjer so ostali prostori povsem izolirani.
  • Druga faza je postavitev nove napeljave skupaj z odtoki. Tu uporabljamo visoko kvalitetne materiale, da zmanjšamo tveganje morebitnih napak v materialih.
  • Tretja faza pa je polaganje ploščic in vgradnja novih sanitarnih materialov (wc školjka, tuš kabina, umivalnik,…). Naši mojstri vam bodo položili keramiko po vaših željah ali pa po zadnji modi.
  • Zadnja, četrta faza pa je finomontaža sanitarne opreme, katero vam na željo tudi dostavimo in pa čiščenje prostora.