Pokličite nas 051-632-080

POLAGANJE PLOŠČIC

Izberite si svojo najljubšo

Polaganje ploščic

polaganje ploščic

Ugodno polaganje keramičnih ploščic

1. Zamislite si nov vzorec ploščic

Ste že naveličani svojih dotrajanih ploščic? So ploščice, ki jih imate v prostoru že iz mode? Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili z da, potem je čas da položite nove ploščice.
Keramične ploščice so odlična izbira za prostore, kjer je vlaga in umazanija saj so enostavne za čiščenje in vzdrževanje. Polagamo jih v kopalnico, kuhinjo, hodnik, klet, garažo,...
Izbira keramičnih ploščic je skoraj da neomejena. Lahko izberete med majhnimi ali v zadnjem času zelo popularnimi velikimi ploščicami.

Če še ne veste točno kakšne keramične ploščice bi izbrali, se posvetujte s strokovnjakom ali pa idejo poiščite v revijah, na spletu ali pa v salonih kopalnic.

2. Načrtovanje polaganja ploščic

Zdaj ko imate vzorec izbran, razmislite, kako bi najraje imeli ploščice položene. Ste si zamislili kak poseben vzorec z bordurami pa želite, da bo na koncu vse izpadlo tako kot ste si zamislili?

Naš predlog je, da si skicirate željeno postavitev ploščic. Tako bo lažje in za vas in za mojstra, ki bo ploščice polagal.

3. Izvedba del

Mnogi pišejo, da se polaganja keramičnih ploščic lahko loti skoraj da vsak. Naš nasvet je, da to prepustite strokovnjakom, če hočete imeti ploščice položene kvalitetno.
Mi imamo že veliko izkušenj s polaganjem ploščic, znamo svetovati ob izbiri ploščic saj poznamo trenutne modne smernice, vemo katero lepilo ustreza kateri podlagi, vemo kako podlago pripraviti, da ne bo prišlo do poškodb ploščic.

Pri polaganju keramičnih ploščic smo še posebno pazljivi na:

  • kvaliteto materialov s katerimi delamo
  • natančnost polaganja ploščic
  • detajle kateri dajajo končnem izdelku poseben čar

Polaganje ploščic je zadnje delo pred pričetkom uporabe prostora, je končna obloga. Vse napake katere napravi keramičar jih boste opazovali še veliko let.