Pokličite nas 051-632-080

BARVANJE NAPUŠČA

Hitri. Natančni. Zanesljivi

Barvanje napušča

barvanje napušča

Prenova napušča v 3 korakih

1. Zastavite si cilj

V primeru, da imate na vaši hiši lesen napušč tako imenvan »fabjon«, ga je potrebno na vsake nekaj let zaščititi. Samo tako boste vaš les zaščitili pred zunanjim vplivi kot so dež, sonce, sneg,...

S tem lesu podaljšate življensko dobo, sebi pa omogočite lep izgled vašega objekta. V kolikor pa je tudi vaša fasada potrebna obnove, pa vam to omogočimo tudi mi.

Uporabljamo samo barve in materiale katere so trenutno najboljše na tržišču. Strmimo k temu, da stranki ponudimo najboljše razmerje med kvalitetno izdelavo in ugodno ceno. Sodelujemo s podjetjem ROFIX, kjer vam lahko omogočimo tudi celosto barvno študijo vašega objekta, za lažjo predstavitev kako bo nova barva vplivala na vaš objekt.

2. Naredite si načrt

Zdaj, ko ste se odločii, da je le čas za obnovo napušča, se je treba odločiti kakšno barvo bi želeli imeti. Boste ostali pri enakem odtenku kot do zdaj, ali pa boste poizkusili kaj novega, modernega. V kolikor se boste odločili tudi za obnovo fasade, je potrebno barvo napušča prilagoditi na novo barvo fasade.
Mi vam omogočimo obnovo celotnega objekta, tako da se lahko izognete težavam z različnimi izvajalci in končni višji ceni obnove.

3. Izvedba del

Obnova vašega napušča ali fasade poteka dokaj hitro. Ko nas pokličete in se dogovorimo za ogled, vam v dogovorjenem roku pošljemo pisemsko neobvezno ponudbo.

V primeru, da se odločite za sodelovanje se dogovorimo za termin za izdelavo. Ko nastopi ta dan vam vse potrebno zaščitimo in odmaknemo v kolikor je kaj napoti. Dele lesa kateri so slabo pritrjeni popravimo v kolikor je potrebno zamenjati kakšen element ga zamenjavo, odstranimo razne druge stvari na lesu in potem začnemo barvati. Ponavadi samo barvanje napušča/fabjona poteka 1-3 delovne dni odvisno je od samega terena kjer objekt stoji in pa od velikosti površin katere se barva.