Pokličite nas 051-632-080

PRENOVA BALKONA

Uživajte na zraku

Prenova balkona

prenova balkona

Prenova balkona v 3 korakih

1. Zastavite si cilj

Balkon za veliko ljudi predstavlja le prostor za odlaganje stvari, ki jih v stanovanju ali hiši nimamo kam dati. Vendar balkon je lahko veliko več. Tisti, ki imate to srečo, da imate balkon, si lahko v toplih dneh odpočijete na svežem zraku, imate kosilo na prostem ali pa le sprejmete prijatelje na odprtem.

Poglejte svoj balkon in si zamislite kakšen balkon si želite. Verjetno je že čas za prenovo balkona kajne?

2. Naredite si načrt

Podrobno si oglejte svoj balkon in si zapišite napake, katere bi bilo treba odpraviti.

Če se vam nabira voda je verjetno potrebno popraviti naklon balkona tako, da bo voda lažje odtekala. Imate že izolacijo balkona?

Prav ustrezna izolacija balkona je predpogoj za dolgoživost celotnega objekta. Glavni razlog za težave zamakanja v betoski estrih je prav slaba izolacija balkona in neustrezen naklon balkona.

So ploščice že dotrajane in fuge razpokane? Rešitev je v menjavi keramičnih ploščic ali pa razmislite o tem da bi položili katero izmed drugih talnih oblog.

Ko imate popis napak narejen, prenesite svojo idejo o vašem popolnem balkonu na papir. Pri svetovanju vam lahko pomagamo tudi mi. Imamo namreč veliko izkušenj z adaptacijami balkonov.

3. Izvedba del

Prenova balkona poteka hitro. Ko imamo vse podatke kaj želite, lahko začnemo z delom. Najprej odpravimo večje nepravilnosti, kot so naklon balkona in nova izolacija balkona. Nato sledi polaganje ploščic ali druge talne obloge in na koncu še zaključni popravki, ter čiščenje.

Za vse bomo poskrbeli mi, vi se le pripravite, da boste spet uživali na prostem. V našem podjetju smo specializirani za sanacijo balkonov. V času opravljanja te dejavnosti smo si pridobili že ogromno zadovoljnih strank, katerim smo sanirali balkone in terase.